Učinkovita metoda za odpravo kroničnih napetosti in bolečin

Samo Šinik

Samo Šinik

Vabljeni na delavnico osnov AEQ metode® – 29.8.2020

Za nami je čas  dopustov, še vedno pa se nahajamo v primežu  negotove situacije glede  korona virusa, Kakšna bo jesen? Bodo otroci lahko hodili v šolo in se izobraževali.  Bomo mi hodili v službo in normalno opravljali svoje delo? Spremljamo dnevno situacijo in čakamo na nove ukrepe. Vse to nas dela napete in negotove. Smo razdražljivi, se težko osredotočamo. Počutimo se vedno bolj zakrčene in toge.

En izmed učinkovitih načinov, ki vam povrnejo mir in lahkotnost življenja, je AEQ metoda®, ki uči, kako povezati um s telesom, je proces učenja s katerim izboljšamo kvaliteto nadzora nad mišicami in gibanjem. Pozornost boste obrnili

nase oziroma vase, začeli poslušati svoje telo,…

Na delavnici osnov AEQ metode® boste spoznali zakaj ste velikokrat »po nepotrebnem« utrujeni, čutite napetosti ali celo bolečine v telesu, ter kaj bolečine sploh pomenijo.

Z učenjem in izvajanjem vaj po AEQ metodi® boste spoznali, kako lahko na učinkovit način, brez naprezanja in bolečin blagodejno vplivate na svoje počutje.
Kako z zavestnim, nadzorovanim izvajanjem vaj sprostiti kronično zakrčene in boleče mišice vašega telesa. Naučili se boste vaj s katerimi boste izboljševali občutenje in nadzor nad vašimi mišicami in gibanjem in s tem izboljševali delovanje nevro-muskularnega sistema.

Delavnica je primerna za ljudi vseh starosti, za rekreativne športnike in profesionalce, nasploh za vse, ki se sprašujejo od kod in zakaj jih nekaj boli, se težje gibljejo in se v svojem telesu ne počutijo udobno in sproščeno.

Lokacija: City joga center Kranj, Slovenski trg 5
Trajanje: od 9h do 12h
Cena: 45 EUR

Število mest je omejeno!
Vašo prijavo mi čim prej sporočite na elektronski naslov samo.sinik@zdrav-gib.si ali na telefon 040 273 271

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest