Učinkovita metoda za odpravo kroničnih stanj

Samo Šinik

Samo Šinik

30 – dnevni sklop delavnic AEQ metode®

Uvodna predstavitev AEQ metode® – 16.1. ob 19.30h

Prva od 30-ih delavnic – 17.1. ob 20.30h

Delavnice bodo potekale preko spleta, kar se je v času in situaciji v kakršni smo, izkazalo za zelo primerno in učinkovito. Kar potrebujete je primeren miren prostor, kamor boste lahko položili vadbeno blazino, internetni dostop ter računalnik ali pametni telefon s kamero.

Delavnica bo vsak dan v tednu ob 20.30h, razen ob sobotah, ko boste prosti, oziramo boste vaje izvajali samostojno.

Sklop delavnic je namenjen spoznavanju, učenju in dvigu stopnje razumevanja zakaj prihaja do kroničnih napetosti, kroničnih bolečin in s tem povezanih težav in omejitev gibanja ter dihanja. Vse skupaj rezultira v nepravilno oziroma porušeno delovanje avtonomnega živčnega sistema in vedno bolj oslabljenega imunskega sistema človeka. Spoznali boste zakaj občutite pomanjkanje energije in pogosto utrujenost, glavobole, tiščanje v prsih, bolečine v predelu lopatic in križa. Spoznali boste, kako sproščenost mišičnih napetosti telesa vpliva na vedno lahkotnejše in učinkovitejše dihanje.

Ob učenju AEQ vaj® boste skozi gibanje izboljšali občutke svojega lastnega telesa in spoznali razliko med zavestno izvedenim gibom in podzavestjo, ki neprestano deluje in vas mnogokrat po nepotrebnem ovira in omejuje. Z izvajanjem AEQ vaj® učinkovito izboljšujemo povezavo med umom in telesom, ki je nujno potrebna za spoznanje realnega stanja v kakršnem smo. Naučili se boste učinkovitega načina kako sprostiti prenapeto telo in umiriti nemirni um.

30 – dnevni program je namenjen postopnemu in urejenemu spoznavanju in učenju AEQ metode® in AEQ vaj® s čemer boste spoznali pomembnost vsakodnevnega, rednega, zavestnega  usmerjanja pozornosti vase in v svoje gibanje in občutke. Po sklopu delavnic boste ob rednem izvajanju vaj samostojno naprej raziskovali, spreminjali in izboljševali svoje lastno počutje, pridobivali na lahkotnosti in svobodi gibanja, razmišljanja in odločanja.

Vsak dan bo tako 30 min namenjenih učenju in izvajanju AEQ vaj®, 20 min pa bo namenjenih dodatni razlagi in vašim vprašanjem.

Trajanje sklopa delavnic:

  • 16.1. 2022 – uvodna predstavitev AEQ metode® – (90min)
  • 17.1. – 20.2. 2022 – 6x na teden (razen ob sobotah) – AEQ delavnica®

Vse učene AEQ vaje® prejmete tudi v PDF obliki.

Cena sklopa: 190 EUR

Sklop delavnic AEQ dihanja vodim Samo Šinik, učitelj AEQ metode 3. stopnje in učitelj AEQ dihanja 1. stopnje.

Vaše prijave mi sporočite na e-mail naslov: samo.sinik@zdrav-gib.si

Za dodatna vprašanja sem vam na voljo tudi na telefonski številki 040 273 271