Učinkovita metoda za odpravo kroničnih napetosti in bolečin

Samo Šinik

Samo Šinik

30 – dnevni spletni program učenja AEQ metode® in AEQ dihanja®

 • 6.11.2022 – ob 19.30h – Uvodna predstavitev AEQ metode in vsebine programa
 • 7.11. – 11.12.2022 – vodena vadba ob 20.30h – vsak dan razen ob sobotah

 

Tehnologija nam danes omogoča, da se iz udobja našega doma lahko udeležujemo raznih seminarjev, delavnic, vadb in se česa novega naučimo. Tudi učenje AEQ metode preko spleta se je izkazalo kot zelo učinkovito, saj na ta način dosežemo vsakodnevno izvajanje, kar je z obiskovanjem delavnic na neki lokaciji praktično nemogoče, vsekakor pa je časovno in energetsko potratno.

Program pa je zasnovan tako, da boste mesec dni, dan za dnem ob isti uri izvajali iste stvari, vendar vsak dan malce drugače. Tako boste prepoznali pomembnost in moč svojega zavestnega dela in učenja na svoj vsakdan. Z rednim vsakodnevnim učenjem, izvajanjem AEQ vaj ter modulov dihanja boste kmalu lahko občutili spremembe svojega počutja.

Namen programa je:

 • Da se naučite razumeti razloge vaših gibalnih omejitev, bolečin in zdravstvenih težav.
 • Da umirite svoj um in ga bolje povežete s svojim telesom ter tako spoznate kakšno je vaše trenutno realno stanje
 • Prepoznate svoj način dihanja in vzroke za omejitve in nepravilnosti pri dihanju
 • Da se naučite učinkovitega načina sproščanja kronično napetih mišic, ki so razlog za vse zgoraj našteto
 • Spoznate in dojamete povezavo med gibanjem in dihanjem
 • Spoznate pomembnost in vpliv zavestnega dela uma na podzavestni del ter naprej povezavo z delovanjem avtonomnega živčnega sistema
 • Spoznate močan vpliv čustev in vaše preteklosti na vaše telo in počutje

30 dni po 50 minut v živo preko Zooma

 • Vsak dan bo 30 minut namenjenih učenju AEQ vaj in modulov dihanja. Vaje bom vodil v živo in vas učil raznolikosti in vedno večje kompleksnosti izvajanja AEQ vaj. Dnevno boste lahko sledili spremembam svojega občutenja telesa in spoznavali kako v gibanju napredujete, kako se spreminja vaše počutje in odnos do samega sebe.
 • 20 minut bo namenjenih dodatni razlagi in odgovarjanju na vaša vprašanja. Razlaga je nujen del učenja, saj je le na ta način možno doumeti kako z izvajanjem vaj in modulov dihanja vplivate na kronične napetosti vašega telesa. Kako z usmerjanjem svoje pozornosti povezujete um s telesom, kar je osnova dobrega počutja, lahkotnosti in zdravja.

Pridobili boste na lahkotnosti gibanja in dihanja. S pravilnim usmerjanjem in povečanjem pozornosti nase in svoje počutje boste prepoznavali podzavestne vzorce, ki se pojavljajo med vajami, še bolj pa v vašem vsakdanu.

Prisotnost in rednost na vsakodnevni delavnici je ključnega pomena. Posamezni izostanek boste nadoknadili z avdio posnetkom zamujene delavnice, ki vam ga posredujem ob naprej napovedani odsotnosti in bo na voljo 1 dan. Večdnevne odsotnosti niso priporočljive, saj bo tako izostal tudi rezultat.

 • Uvodno predavanje – od 19.30h do 21h
 • Vsakodnevna vodena vadba bo potekala od 20.30h do 21h (20 minut po delavnici – čas za vprašanja in dodatno razlago)
 • AEQ dihalne vaje in protokole, ter teorijo prejmete tudi v PDF obliki.

Cena: 210 EUR

Sklop delavnic AEQ dihanja vodim Samo Šinik, učitelj AEQ metode 3. stopnje, učitelj AEQ dihanja 1. stopnje in učenec AEQ metode 4. stopnje

Vaše prijave mi sporočite na e-mail naslov: samo.sinik@zdrav-gib.si

Za dodatna vprašanja sem vam na voljo tudi na telefonski številki 040 273 271

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest