Učinkovita metoda za odpravo kroničnih napetosti in bolečin

30 – dnevni sklop delavnic AEQ dihanja®

30 – dnevni sklop delavnic AEQ dihanja®

Preko spleta (Zoom aplikacija)
14. novembra, 2021
19:00

(14.11.2021 – uvodno predavanje)

(15.11. – 14.12. – vsakodnevna delavnica)

Delavnice bodo potekale preko spleta, tako da boste lahko ostali doma in s tem prihranili svoj dragoceni čas.

Pričeli bomo z uvodnim 2 urnim predavanjem, kjer vas bom seznanil z AEQ metodo®, njenimi principi in filozofijo. Nadaljnje 30 minutne delavnice bodo namenjene vodenemu učenju AEQ dihalnih vaj ter modulov dihanja. Pred in po vsakodnevni delavnici bo čas za vaša vprašanja in dodatno razlago vašega trenutnega stanja, počutja, občutkov in zaznav.

Namen 30 – dnevnega sklopa AEQ delavnic je spoznati vaše trenutno realno stanje in  pridobiti dovolj znanja in razumevanja za učinkovito spremembo na bolje. Spoznali boste razloge vaših gibalnih omejitev in bolečin. Naučili se boste učinkovitega načina sproščanja kronično napetih mišic in pravilnega dihanja. Spoznali boste v kakšni neposredni povezavi so gibanje, dihanje, delovanje avtonomnega živčnega sistema, imunskega sistema in kako vse skupaj vpliva na vaše počutje in zdravje. Z vsakodnevnim učenjem in izvajanjem vaj ter modulov dihanja boste spoznali pomembnost in vrednost učinkovitega usmerjanja vaše pozornosti v vaše lastno telo, vaše občutke. Spoznali boste kako teh 30 minut na dan pozitivno vpliva na vaše počutje, vašo zbranost in nasploh vaš vsakdan.

Program je primeren za vsakogar, ki bi rad nekaj dobrega postoril zase. Za vsakogar, ki ga pestijo kronične bolečine, ki je nezadovoljen s svojo držo, ki opaža da je gibanje vedno bolj omejeno in okorno, ki se počuti kronično utrujenega, s pogostimi glavoboli, migrenami, krči,…

Z AEQ dihalnimi vajami boste izboljšali vdih in izdih, ki sta v naglici v kakršni živimo večinoma popačena in nepravilna. Posledično je porušena absorpcija kisika v telesu, kar vodi v nepravilnosti bitja srca, težave s krvnim tlakom in razna druga bolezenska stanja. Naučili se boste dihanja skozi nos in spoznali, kakšne prednosti ima takšno dihanje.

Z učenjem in izvajanjem vaj boste pridobili na svobodi gibanja in svobodi dihanja, spoznali kako močan vpliv imajo na vas podzavestni vzorci. Učili se jih boste spreminjati in zbliževati svojo podzavest z zavestjo.

Prisotnost in rednost na vsakodnevni delavnici je ključnega pomena. Posamezni izostanek boste nadoknadili z avdio posnetkom zamujene delavnice, ki vam ga posredujem ob naprej napovedani odsotnosti in bo na voljo 1 dan. Večdnevne odsotnosti niso priporočljive, saj bo tako izostal tudi rezultat.

  • Dvourno uvodno predavanje – od 19h do 21h
  • Vsakodnevna delavnica bo potekala od 20.30h do 21h (10 minut prej in 20 minut potem – čas za vprašanja in dodatno razlago)
  • AEQ dihalne vaje in protokole, ter teorijo prejmete tudi v PDF obliki.

Cena: 170 EUR

Sklop delavnic AEQ dihanja vodim Samo Šinik, učitelj AEQ metode 3. stopnje in učitelj AEQ dihanja 1. stopnje.

Vaše prijave mi sporočite na e-mail naslov: samo.sinik@zdrav-gib.si Za dodatna vprašanja sem vam na voljo tudi na telefonski številki 040 273 271.