Učinkovita metoda za odpravo kroničnih napetosti in bolečin

Delavnica osnov AEQ metode® - 11.1.2020

Bleiweisova cesta 30
11. januarja, 2020
09:00

Za nami je čas praznikov, ko svojo pozornost namenjamo in usmerjamo predvsem drugim. Želimo jim vse dobro, za njih pripravimo presenečenje, večerjo, zabavo, darilo,… Se potrudimo za druge, da bi se dobro počutili, se imeli lepo in seveda tudi mi z njimi.

V tem času so običajno ozremo nazaj v preteklo leto in še dlje in dostikrat najdemo, kaj vse bi v bodoče spremenili.

En izmed učinkovitih načinov, ki vam povrnejo mir in lahkotnost življenja, je AEQ metoda®, ki uči, kako povezati um s telesom, je proces učenja s katerim izboljšamo kvaliteto nadzora nad mišicami in gibanjem. Pozornost boste obrnili nase oziroma vase, začeli poslušati svoje telo,…

Na delavnici osnov AEQ metode® boste spoznali zakaj ste velikokrat »po nepotrebnem« utrujeni, čutite napetosti ali celo bolečine v telesu, ter kaj bolečine sploh pomenijo.

Z učenjem in izvajanjem vaj po AEQ metodi® boste spoznali, kako lahko na učinkovit način, brez naprezanja in bolečin blagodejno vplivate na svoje počutje.
Kako z zavestnim, nadzorovanim izvajanjem vaj sprostiti kronično zakrčene in boleče mišice vašega telesa. Naučili se boste vaj s katerimi boste izboljševali občutenje in nadzor nad vašimi mišicami in gibanjem in s tem izboljševali delovanje nevro-muskularnega sistema.

Delavnica je primerna za ljudi vseh starosti, za rekreativne športnike in profesionalce, nasploh za vse, ki se sprašujejo od kod in zakaj jih nekaj boli, se težje gibljejo in se v svojem telesu ne počutijo udobno in sproščeno.

Lokacija: Center Sonček Kranj, Bleiweisova cesta 30
Trajanje: od 9h do 12h
Cena: 40 EUR

Število mest je omejeno!
Vašo prijavo mi čim prej sporočite na elektronski naslov samo.sinik@zdrav-gib.si ali na telefon 040 273 27.