Učinkovita metoda za odpravo kroničnih stanj

60194465_10156737679284270_3253736780997853184_o

Delavnica osnov AEQ metode®

Center Sonček Kranj, Bleiweisova cesta 30
12. oktobra, 2019
09:00

Se kdaj sprašujete zakaj v različnih predelih telesa čutite napetost in celo bolečino, zakaj se zbudite nenaspani in utrujeni. Ste razdražljivi, se težko osredotočite na stvari, ki jih opravljate? Si želite sprostitve, novih znanj in razumevanja stanja v katerem trenutno ste?

Z učenjem in izvajanjem vaj po AEQ metodi® boste na delavnici spoznali, kako lahko na učinkovit način, brez naprezanja in bolečin blagodejno vplivate na svoje počutje.

Kako z zavestnim, nadzorovanim izvajanjem vaj sprostiti kronično zakrčene in boleče mišice vašega telesa. Naučili se boste vaj s katerimi boste izboljševali občutenje in nadzor nad vašimi mišicami in gibanjem in s tem izboljševali delovanje nevro-muskularnega sistema.

Spoznali boste:

– glavne vzroke kroničnih bolečin in gibalnih omejitev
– razliko med raztezanjem in daljšanjem mišic
– kaj pomeni učinkovito gibanje, učinkovit počitek
– kako zelo pomembna je sproščenost trupa

Naučeno boste sčasoma prenesli na vsakodnevna opravila in vaše druge dejavnosti.

Delavnica je primerna za ljudi vseh starosti, za rekreativne športnike in profesionalce,nasploh za vse, ki se sprašujejo od kod in zakaj jih nekaj boli, se težje gibljejo in se v svojem telesu ne počutijo udobno in sproščeno.

Delavnica je enkratna priložnost občutiti in doživeti učinkovitost in kompleksnost vaj, ki vam povrnejo lahkotnost gibanja.